Tarta na słodko lub wytrawnie

drewniany wałek, wałek stożkowy, wałek do ciasta drewniany, wałek do ciasta KitchenAid, KQG317OHMPE KitchenAid
NowośćBestsellerPromocja
Ilość:
113,00 zł
Cena / kg:
trzepaczka kuchenna, trzepaczka balonowa, trzepaczka KitchenAid Empire Red KAG060OHERE, KitchenAid 5057982065515,
NowośćBestsellerPromocja
Ilość:
72,00 zł
Cena / kg:
tarka zester, tarka KitchenAid, tarka do cytrusów, tarka do sera, tarka do parmezanu, tarka do czekolady, tarka do imbiru, KitchenAid Almond Cream, KAG321OHACE KitchenAid
NowośćBestsellerPromocja
Ilość:
104,00 zł
Cena / kg:
trzepaczka kuchenna, trzepaczka balonowa, trzepaczka KitchenAid Almond Cream KAG060OHACE, KitchenAid 5057982065157,
NowośćBestsellerPromocja
Ilość:
72,00 zł
Cena / kg:
trzepaczka kuchenna, trzepaczka balonowa, trzepaczka KitchenAid White KCG060OHWHE, KitchenAid 5057982066055,
NowośćBestsellerPromocja
Ilość:
55,00 zł
Cena / kg:
trzepaczka kuchenna, trzepaczka balonowa, trzepaczka KitchenAid Onyx Black KCG060OHOBE, KitchenAid 5057982065874,
NowośćBestsellerPromocja
Ilość:
55,00 zł
Cena / kg:
trzepaczka balonowa kitchenaid, narzędzie kuchenne, rózga kuchenna kitchenaid, kitchenaid KMG060OHSS, kitchenaid 5057982074531
NowośćBestsellerPromocja
Ilość:
167,00 zł
Cena / kg:

Newsletter

Kochasz swój dom i kuchnię? Chcesz, by były piękne, wygodne i funkcjonalne?
Zamów bezpłatny newsletter LeDuvel.

Naszym abonentom regularnie wysyłamy e-mailem informacje o ofercie - nowych produktach i markach.

Kontakt

INFOLINIA

+48 888 600 170

 

TELEFON - BIURO

+48 22 110 50 17

 

ADRES E-MAIL

biuro@leduvel.pl


ADRES DO KORESPONDENCJI

ul. Rydygiera 8 bud. 3A, 01-793 Warszawa

 

BIURO I SIEDZIBA

ul. Rydygiera 8 bud. 3A (I p., wejscie od ul. Anny German 12)
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00

 


FIRMA
: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO:  62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
               64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)

LeDuvel na Facebooku
LeDuvel na Instagramie

Designed by Olga Duszyńska