Nóż do chleba / Trebonn

Nóż do chleba / TrebonnNóż do chleba / Trebonn
Nóż do chleba / Trebonn
nóż do chleba, nóż do pieczywa, nóż ząbkowany, nóż japoński, nóż ze stali nierdzewnej, nóż do ciast
nóż do chleba, nóż do pieczywa, nóż ząbkowany, nóż japoński, nóż ze stali nierdzewnej, nóż do ciast, kolorowe noże
103,00 zł
Cena / kg:
Parametry produktu
Wymiary: 35 x 9 x 2,5 cm [dł. x sz. x wys.]
Materiał: japońska stal nierdzewna 420J2, ABS / TPR
Gwarancja: 2 lata
Producent: Trebonn
EAN: 8056860330186
Numer artykułu: 1321102
Czas wysyłki: od ręki - produkt w magazynie
Kup teraz, a produkt wyślemy jutro
Ilość:

Nóż kuchenny do chleba z ząbkowanym ostrzem ze stali nierdzewnej

Ząbkowane, długie ostrze przypomina piłę i dzięki temu precyzyjnie kroi świeże pieczywo oraz inne potrawy o miękkim wnętrzu i twardej skórce

  • Długość ostrza 20 cm
  • Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna 420J2
  • Profesjonalne ostrze w kształcie litery V
  • Antypoślizgowa rękojeść wykonana z kolorowego tworzywa ABS/TPR zapewnia wygodny i bezpieczny chwyt
  • Z otworem w uchwycie do zawieszenia
  • Odważny kolor nadający oryginalny akcent Twojej kuchni

Nożem do pieczywa nie należy kroić mięsa, twardych warzyw  i owoców gdyż mogą powyłamywać lub stępić się ząbki. 

Newsletter

Kochasz swój dom i kuchnię? Chcesz, by były piękne, wygodne i funkcjonalne?
Zamów bezpłatny newsletter LeDuvel.

Naszym abonentom regularnie wysyłamy e-mailem informacje o ofercie - nowych produktach i markach.

Kontakt

INFOLINIA

+48 888 600 170

 

TELEFON - BIURO

+48 22 110 50 17

 

ADRES E-MAIL

biuro@leduvel.pl


ADRES DO KORESPONDENCJI

ul. Rydygiera 8 bud. 3A, 01-793 Warszawa

 

BIURO I SIEDZIBA

ul. Rydygiera 8 bud. 3A (I p., wejscie od ul. Anny German 12)
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00

 


FIRMA
: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO:  62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
               64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)

LeDuvel na Facebooku
LeDuvel na Instagramie

Designed by Olga Duszyńska