Poręczny, mały rondelek.
Świetnie nadaje się do topienia masła i serów, do sosów, do podgrzewania małych porcji. Znajdzie się dla niego miejsce w każdej kuchni, zarówno domowej jak i na biwaku, działce czy campingu.
Naczynia żeliwne to tradycyjne, często przekazywane z pokolenia na pokolenie wyposażenie kuchni. Chętnie używane są zarówno przez kucharzy amatorów jak i profesjonalistów.
Naczynia wykonane z żeliwa:
Rondelek należy myć ręcznie.
Szczegółowe informacje dotyczące użytkowania i pielęgnacji znajdują się w poniższej instrukcji i filmach.
Wyprodukowano w USA.
Film o naczyniach żeliwnych |
Film o naczyniach żeliwnych - Rdza? to nie problem |
Instrukcja użytkowania (PDF - 73 KB) |
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)