Złożona kratka podczas przechowywania zajmuje niewiele miejsca, bo zaledwie 1/3 swej długości po rozłożeniu.
Stopki utrzymują kratkę nad blatem, umożliwiając cyrkulację powietrza i odprowadzanie gorącej pary z wypieków.
W przypadku bardzo delikatnych wypieków zaleca się wyłożenie ich papierem do pieczenia lub pergaminem, aby nie uszkodzić powierzchni ciasta.
Tala to jedna z najstarszych (istnieje od 1899 r.) i najbardziej cenionych przez kucharzy marek brytyjskich produkujących akcesoria do pieczenia.
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
BIURO I SIEDZIBA
ul. Mińska 25, 03-808 Warszawa
poniedziałek - piątek, godz. 9:00-17:00
FIRMA: LeDuvel Agata Oster
NIP: 5271438840 | REGON: 141014560 | BDO: 000104614
KONTO: 62 1090 2705 0000 0001 1637 7007 (Santander Bank Polska) |
64 1140 2004 0000 3602 4742 3413 (mBank)